Yekta șochează din nou

Yekta șochează din nou
Yekta șochează din nou

În această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Yekta este cel care face demersuri masive pentru a demonstra implicarea uriașă a lui Omer în arestarea lui Îlgaz.

Ceylin află că Omer este cel care a plănuit calomnierea soțului său, iar Serdar a a fost cel care l-a ajutat. Mai mult, Yekta șochează atunci când dezvăluie în fața lui Ceylin și a lui Eren că Omer, cel care se dă drept fiul său, este un criminal.

Aflat în închisoare, Îlgaz continuă anchetă care leagă cazul Ferda de o serie de crime petrecute în trecut, iar judecătorul Yuksel, aflat și el în închisoare, este un sprijin de nădejde în acest demers al procurorului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ce se va întâmpla în ziua procesului lui Îlgaz și, dacă vor reuși Ceylin și Yekta să dezvăluie cine este cu adevărat Omer, puteți afla astăzi, de la lora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Conștientizările pe care le-a avut Oana Roman cu privire la viața ei. Ce schimbări a făcut vedeta? „În momentul în care reușești să o faci, zbori.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

De unde a învățat Stela Enache să fie elegantă și ce investiție a făcut pentru toate rochiile sale din carieră. „Am avut stilul meu încă de la început, fără să doresc să atrag atenția.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies