Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a despărțit de iubitul milionar?

xonia despartire
Xonia și-a șters toate pozele cu iubitul milionar despre care vorbea acum ceva vreme

Dacă în urmă cu ceva timp Xonia vorbea despre planurile mărețe alături de iubitul milionar, se pare că relația celor doi a ajuns la final.

După ce Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities apărea la televizor în urmă cu câteva săptămâni și declara că este îndrăgostită până peste cap, iată că acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Se pare că artista a șters orice urmă legată de iubitul milionar, semn că s-ar fi despărțit de acesta.

Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul milionar s-au despărțit?!

Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities vorbea în urmă cu câteva săptămâni despre planurile mărețe alături de iubitul milionar. Cântăreața spunea că-și dorește să se mute definitiv din țară pentru a locui alături de bărbatul care i-a furat inima, însă recent contul ei de socializare a rămas fără fotografiile în care apăreau împreună.

Xonia și iubitul ei  și-au început viața de cuplu în urmă cu câteva luni, însă vorbeau despre planuri frumoase împreună, precum a descris și artista.

Citeste si: Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities se iubește cu un bărbat putred de bogat: „Aștept inelul”

xonia despartire
Xonia și-a făcut mari planuri alături de iubitul milionar[Sursa foto: Instagram Xonia]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cântăreața spunea că are de gând să-și trimită toate bagajele în America cu avionul, și chiar dacă acest proces costă mii de euro, nu este niciun preț prea mare pentru o dragoste adevărată.

”Da, mă mut definitiv, voi mai veni în România să mai lansez o piesă, două. Aici sunt de câțiva ani buni, nu e chiar atât de ușor să te muți. Zilnic stau și împachetez, o să trimit totul cu avionul.

Citeste si: Xonia, de nerecunoscut! Fanilor nu le vine să creadă cum arată artista acum

E foarte ok la câte kilograme am eu adunate, mi-a ieșit un preț destul de bun", spunea Xonia.

Xonia spunea că a fost bună prietenă cu iubitul ei, înainte de a începe o relație cu acesta, însă lucrurile nu au luat o întorsătură prea bună în viața personală a artistei.

''Eu nu prea vorbesc despre viața personală. Iubitul meu mă susține foarte mult, noi ne știm de 8 ani, iar în primul rând am fost prieteni.

xonia si iubitul milionar despartire
Xonia spunea că este îndrăgostită până peste cap[Sursa foto: Instagram Xonia]

El știa care este profesia mea și care sunt pasiunile mele. Mereu a fost un om care a admirat lucrul acesta. Pentru el este ceva wow. Iubitul meu a jucat și în clipul meu. El este antreprenor.

El încă nu a venit în România, dar a zis că poate vine. Videoclipul l-am filmat în Los Angeles, în casa în care locuiește Michel'', povestea Xonia.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vera Miron de la Survivor România, la un pas de a leșina în direct!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Romeo și Andreea, despărțire definitivă la Puterea Dragostei! "A fost un moment frumos"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies