5 idei de coafuri pentru Paște! Cum să îți aranjezi părul frumos și elegant!

paste 2024

Paște 2024

Află din rândurile de mai jos cum îți poți aranja părul pentru Paște, astfel încât să arăți extaordinar și să te simți bine.

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru doamne să arate spelndid, să poarte rochia specială și să abordeze o coafură interesantă. Indiferent că alegi să stai în casă de Paște, mergi într-o vizită sau te afli într-o vacanță, este esențial să arăți bine și părul tău să strălucească.

1. Bucle lejere

Citește și: 12 obiceiuri pe care le practică femeile care arată mereu bine

coafuri in trend
Coafuri în trend[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 sfaturi simple pentru îngrijirea părului în timpul sarcinii

În cazul în care ai părul lung, există o mulțime de coafuri pe care le poți aborda, astfel încât să te simți feminină și stylish.  Buclele sunt întotdeauna o opțiune perfectă, deoarece îți oferă un look excepțional și se potrivesc atât cu o ținută mai casual, cât și cu una mai elegantă.

De asemenea, există o mulțime de modalități prin care le poți obține, fie că alegi să folosești ondulator, placă de păr sau chiar bigudiuri, pentru a evita căldura pe firul de păr.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

2. Coadă împletită

coafuri paste 2024
Coafuri Paște 2024

Cozile împletite nu arată bine doar la fetițe, ci și la doamne, dacă știi cum să le aranjezi frumos și te înhami cu ceva răbdare. Chiar dacă unele coafuri în acest stil pot părea foarte sofisticate, poți să le obții cu ușurință, mai ales dacă exersezi cu câteva zile înainte. Există o mulțime de stiluri de cozi împletite, de la cele clasice, la cele ceva mai dificile de făcut, însă la final, orice variantă alegi, va arăta splendid.

Pentru un plus de eleganță, poți alege elastice de păr elegante.

3. Coc lejer

De ani de zile cocul reprezintă o coafură elegantă, pe care multe femei o au la evenimente speciale. Cu toate acestea, s-ar putea că un coc clasic să fie prea elegant dacă alegi să îți petreci Paștele acasă, alături de familie. Totuși, poți reinerpreta cocul și să îl aranjezi ceva mai lejer.

Tot ce trebuie să faci este să îți tapezi puțin părul, să îl așezi în vârful capului și să îl prinzi cu un elastic. De asemenea, acesta poate fi aranjat și ceva mai jos, la spate. În cazul în care ai breton, fie că este scurt sau lung, lasă-ți acele șuvițe la vedere și ondulează-le puțin. Vei avea un look fresh și frumos!

4. Coafură accesorizată

coafuri pentru paste
Coafuri pentru Paște[Sursa foto: freepik]

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

În cazul în care nu îți dorești să îți coafezi părul sau pur și simplu nu ți-a rămas timp destul, după ce te-ai ocupat de pregătirea mesei, există soluții.

Totuși, nu poți să nu îți aranjezi părul, într-o zi atât de specială. Așadar, poți să apelezi la accesoriile de păr, fie că alegi o bentiță sau agrafe colorate, perfecte pentru primăvară. De asemenea, aceasta poate fi o variantă foarte bună și pentru femeile care își doresc să își îndrepte părul în ziua de Paște, dar totuși să se bucure de un look stylish.

5. Două cozi împletite

Sărbătorile ne aduc adesea aminte de momentele frumoase din copilărie. Așadar, ne putem întoarce către acele clipe minunate, și cu ajutorul unei coafuri ceva mai copilărești. Poți să îți faci două cozi împletite, care să înceapă chiar din vârful capului și vei fi sigură că arăți extraordinar. Mai mult, pe post de elastice poți folosi două fundițe colorate, pentru un look și mai drăguț. Acest tip de coafură se potrivește la aproape orice ținută vei îmbrăca și este chiar și foarte utilă. Indiferent că ești musafir, te ocupi de pregătiri sau te joci în curte cu cei mici, această coafură îți va permite să te desfășori, fără a îți face griji că ai părul desprins. De asemenea, coafura ta poate rezista câteva zile bune, iar la final te vei bucura de bucle naturale. Paștele este o ocazie perfectă să îndrăznești!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Activități pe care să le faci de Paște alături de copilul tău. Cei mici le vor adora!

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies