Cele mai puternice cupluri din zodiac. Nativii care vor fi împreună pe viață


Află care sunt nativii ce pot forma cele mai puternice cupluri din zodiac.


In articol:

Cele mai puternice cupluri din zodiac

Taur și Rac

Nativul din zodia Taur este loial și încăpățânat, dar va forma un cuplu solid cu nativul Rac, sensibilul zodiacului. Ambii sunt amabili cu cei din jur, însă nu le vor permite să se apropuie prea mult de spațiul lor privat.

Pentru ei, loialitatea într-un cuplu este cheia, fiind extrem de geloși atunci când știu că partenerul petrece timp cu alte persoane.

Gemeni și Berbec

Gemenii și Berbecii sunt, în general, independenți și foarte plini de viață, nu pot sta prea mult timp într-un singur loc. Ambii nativi sunt aventurieri înnăscuți, adoră să călătorească și se vor încuraja reciproc să încerce lucruri noi, atâta timp cât partenerul nu se îndepărtează prea tare de ei.

Berbecii și Gemenii știu că se pot baza întotdeauna unul pe celălalt, de aceea pot forma relații solide, care vor rezista în timp.

Leu și Leu

Partenerul perfect pentru un nativ din zodia Leu va fi oglinda sa, deci tot un Leu. La fel de încrezători și de ambițioși, cei doi vor funcționa perfect împreună.

Leii se vor motiva reciproc și vor ști cum își dorește să fie tratat partenerul, întrucât au aceleași dorințe și așteptări. Le place să fie admirați și să se remarce prin abilitățile de lider.

Citeste si: DESCOPERĂ: Totul despre cele 4 elemente din zodiac: pământ, apă, aer și foc

Fecioară și Fecioară

Fecioarele vor găsi înțelegere și confort în alte Fecioare, deoarece ambii parteneri caută stabilitate. Doar o Fecioară va putea înțelege firea analitică a unei alte Fecioare și nu o va considera ciudată, atunci când îi va spune că știe ce pereche de cercei purta într-o seară de mai, în urmă cu 5 ani. Acești nativi se vor înțelege perfect când va veni vorba de planuri și de organizarea unor evenimente importante. Fecioarele nu își vor arăta afecțiunea în public, dar în intimitate, pot deveni extrem de afectuoase.

Balanță și Capricorn

Balanța și Capricornul confirmă celebra vorbă „opușii se atrag". Balanța este extrem de sociabilă și adoră să fie înconjurată de oameni, în timp ce nativul Capricorn preferă izolarea și independența.Astfel că, cei doi nativi se vor echilibra reciproc, Balanța fiind temperată și încurajată de Capricorn.

Vărsător și Pești

Chiar dacă Vărsătorul este nativul care preferă independența, iar Peștii tind să fie dependenți de parteneri, creativitatea și imaginația sunt elementele care îi vor aduce împreună.

Peștii sunt prudenți la început de relație, vorbesc foarte mult despre interesele lor și au nevoie de parteneri care să îi asculte. Vărsătorul trebuie stimulat intelectual pentru a nu se plictisi, conversațiile de acest gen fiind perfecte pentru a le trezi interesul.

Cele mai puternice cupluri din zodiac. Nativii care vor fi împreună pe viață

Citeste si: DESCOPERĂ: Echinocțiul de toamnă 2021. Ce influențe are asupra zodiilor

Zodiile predispuse la divorț

Berbec- Scorpion

Avem Foc și Apă, deci apa stinge focul, iar focul dacă încearcă poate să fiarbă apa și să o vaporizeze și tot s-a distrus. Amândoi sunt firi puternice, caută să domine, fiecare vrea să fie deasupra, el să ia toate deciziile, iar celălalt să se conformeze. Doresc să conțină ambii controlul, fără compromisuri.

Scorpionul este și gelos, iar Berbecul este mai săltăreț, mai plimbăreț. Scorpionul iubește o singură dată și dacă îl prinde pe Berbec că dă dovezi de infidelitate, nici măcar prima oară nu-l iartă. Se vor înfuria întotdeauna reciproc, iar șansele de supraviețuire ale unui cuplu între Berbec și Scorpion sunt mici” spune Mihai Voropchievici.

Taur- Vărsător

Aer și Pământ

Taurii, oricât ar părea ei de conservatori, de iubitori, de oameni cu capul pe umeri, au șanse foarte puține să rămână împreună. Taurul și Vărsătorul nu fac casă împreună din cauza convenționalității și tradiționalismului Taurului. Taurii au și o doză de gelozie, pe când Vărsătorul este creativ, inovator. Taurul vrea lucruri scumpe, Vărsătorul vrea.. "abracadabra" pe cât posibil. Și pentru că Taurul e familist, Vărsătorul se va plictisi teribil.

Unul vrea expansiune, celălalt vrea liniște și armonie în casă, așa că vor apărea mereu stări de conflict între ei, așa că divorțul nu va fi decât o simplă formalitate”, explică Mihai Voropchievici.

Citeste si: Mercur retrograd 27 septembrie. Ce nu trebuie să faci până pe 18 octombrie. Nimic nu va merge bine!

Gemeni și Fecioară

„Gemenii sunt niște volatili, spirite libere, vor să trăiască, să simtă viața, să simtă bucuriile vieții. Fecioara, de cealaltă parte, vrea tradiționalism și nu face compromisuri. Dacă Fecioara îi dă o oarecare libertate partenerului din Gemeni, acesta nu va mai face prea multe prostii și se va autoresponsabiliza”, spune Mihai Voropchievici.

Citeste si: 29 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie primeşte veşti bune!


Abonează-te pe

Citește și:

DESPĂRȚIRE și TRISTEȚE: Horoscop RUNE 27 septembrie - 3 octombrie 2021. O zodie primeşte veşti bune!

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

TENSIUNI: Horoscop GEMENI OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Gemeni pot avea tensiuni cu partenerul de viaţă!

REPROȘURI: Horoscop BERBEC OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Berbec pot avea venituri suplimentare!

CĂLĂTORIE: Horoscop LEU OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri