WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu: "Sore poarta prima pereche de jeans pentru prins tantari"

 
Iulia Albu a dat de pamant cu tinutele vedetelor si in aceasta saptamana. Sore a reusit sa gafeze si sa primeasca trofeul BAU, in timp ce Corina a impresionat prin tinuta ei si a fost premiata cu un trofeu WOW!
 
 
Gina Pistol - are o tinuta foarte frumoasa pentru o femeie de 50 de ani. Este o tinuta foarte ok, dar nu pentru o persoana de varsta ei. In aceasta seara va primi de la noi nota 2. 
 
 
Lidia Buble - m-am saturat de aceste fuste din ate. Cu penele alea de la palarie zici ca-si va lua zborul. Nu-mi plac cizmele vara. Este foarte cald. O sa primeasca de la noi nota 0. 
 
 
Ramona Gabor - Nu recomand astfel de tocuri pe faleza. Este un look intr-o anumita zona si estetica. Nota mea pentru Ramona este -42.
 
 
What’s UP - imi place ca nu tine cont de estetica in moda. Nota pentru el este 7.1. 
 
 
Andi Moisescu - Este o tinuta seaca, nu are cravata. Nu are nimic. Daca alegi sa porti un costum macar sa o faci cum trebuie. Nota mea pentru Andi Moisescu este -24,8.
 
 
Sore - Este prima pereche de jeans pentru prins tantari. Nu am mai vazut pana acum.
 
 
Blugii cu trena i-au adus lui Sore un trofeu BAU! 
 
Dana Rogoz - Eu incurajez naturaletea, dar putin machiaj nu a omorat pe nimeni. Imi place coafura, dar nu o avantajeaza acest tip  de machiaj, sau lipsa lui. Ar fi avut nevoie de mai multe accesorii. Este o compozitie esuata lamentabil. Dana Rogoz va primi de la noi noi un minus infinit. 
 
 
Cosmini Selesi - Omul este la mall, relaxat. Nu inteleg palaria. Nota mea pentru el este 8. 
 
 
Alina - nu este vorba ca nu ii sta bine, dar se putea si mai bine. Ii sta bine cromatic. Nota mea penru ea este 8.1.
 
 
Geanina Ilies - Ea a vrut sa aleaga un look relaxat. Nu-mi plac acele inele. Nu as vrea sa fiu foarte dura cu ea. O sa-i dau o nota de +1.
 
 
Crina Abrudan - Se spune ca toate miresele sunt frumoase. Ea radiaza, este fericita ca a fost in sfarsit ceruta. Le recomand mireselor sa nu mai aleaga trenele astea lungi. Felicitari, Crina, nota mea pentru tine este 3. 
 
 
Klaus Iohannis - ce sa spun eu despre domnul presedinte. Trebuia sa poarte o camasa cu maneca lunga. Imi place aerul lui si ochelarii. Pentru curaj si pentru ca a stiut sa-si asorteze corect cureaua cu pantofii, domnul presedinte primeste 10! 
 
 
 
 
Corina - a revenit la zona asta excentrica. Imi place camasa, imi place ca este naturala si asumata. Merita de la noi un trofeu WOW!
 
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri