WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionata total de o vedeta: "Imi place tinuta ei. Coafura e punctul forte!"


Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

 

Maria Constantin - Are o pereche de botine foarte interesante, pe care le puteţi combina cu o ţinută all black. Nu-mi place lănţişorul. E o ţinută potrivită pentru birou, nu pentru un eveniment. Nota mea pentru ea e 2. 

 

Dorian Popa- Ofer o deformare în zona frontală. Este ceea ce noi la ”Bravo, ai stil” numim boşoalcă. Ţinuta comportă o boşoalcă. Nu am ce să comentez. Nu e OK să purtăm astfel de ţinute ce i-ar putea determina pe oameni să creadă că suferi de anumite afecţiuni, nu tocmai pozitive. Va primi nota - 21 pe galben, conform wowbiz.ro

 

Romaniţa Iovan - Îmi place foarte mult acest look al Romaniţei, îmi place că a punctat cu un ruj roşu, îmi place cum îşi poartă părul. E o ţinută care îi vine bine, pe care o poţi purta oricând. Nota mea pentru Romaniţa e 9.

 

Connect-R - Are o ţinută interesantă, îmi place că a abordat acest stil de ochelari, îmi place că are hainele pe măsurile lui. Din păcate, însă, încălţămintea e foarte urâtă. Atitudinea îl salvează, aşa că primeşte de la noi nota 5. 

 

Corina Dănilă - Mi se pare că toată lumea are impresia că poate purta o rochie neagră. Nu o poţi accesoriza cu o brăţară din lemn sau cu ceas. Ce trist. Îmi place cum are părul, machiaj, nu am mai văzut-o de mult aşa, nu vreau să fiu răutăcioasă. Va primi nota 4,8.

 

Virgil Ianţu - Îmi place. Are aşa un simţ, întotdeauna mi-am dorit să câştig la emisiunea aceea a lui. Îmi place că a ales o încălţăminte în alt ton, dar costumul e foarte urât. Acea cămaşă nu are ţinuta potrivită. Nu e o cămaşă ce poate fi purtată pe sub un costum. Trebuie purtată singură. Nota mea pentru Virgil e - 69.

Nicoleta Nuca - Trecând peste acest detaliu, îmi place că poartă ciorapi la sandale, îmi place că a ales acel latex. Coafura este punctul forte, cred că în această seară o să-i dau un trofeu WOW. 

Anca Serea - Este într-o inventare continuă, îmi place că îndrăzneşte. Acei mom jeansi nu au ce să caute la un eveniment, sunt de mers la cumpărături. Singurul lucru pe care ar fi putut să-l facă e să-şi fi pus încălţăminte sport şi o cămaşă albă. Nu agreez cozonacii pe post de păr. E o ţinută de 0. Atât. 

 

Lavinia Pîrva - Un toc foarte urât, nişte jeanşi care nu o avantajează. Breteluţa de la sutien care se iţeşte nu e deloc OK. Nota mea pentru Lavinia e un trofeu BAU. Nu pot mai mult.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri