Who’s that girl: Daria Werbowy?!


Cu o casa in Irlanda, pasiunea pentru navigare si multe job-uri in industria modei, Daria Werobowy nu sta niciodata prea mult timp intr-un singur oras.

 

Si totusi, brand-ul de jeans AG Adriano Goldschmied a reusit sa “bata palma” cu top-modelul de origine ukrainiano-canadiana pentru urmatoarele patru campanii publicitare. Cu o figura versatila si abilitatea de a transforma orice tinuta intr-una chic, chiar si o banala pereche de jeans, Daria Werbowy a fost alegerea lui Sam Ku (directorul creativ al brand-ului) pentru a fi imaginea brand-ului pentru campania de toamna-iarna 2014-2015.
Sedinta foto a avut loc in Montauk pe o vreme innorata si ploioasa, tipic autumnala care a avut ca scop sa puna in valoare tinute stratificate, compuse din jeansi intr-o gama variata
de nuante, camasi din matase, jachete din piele si tricotaje groase. “Am plecat din New York, unde erau 30 de grade Celsius si am ajuns in Montauk, unde erau 6 grade Celsius, batea vantul si ploua. Toata lumea a purtat poncho-uri impermeabile si umbrele”, a declarat Sam Ku, directorul creativ al brand-ului.  Alaturi de modelul masculin Mathias Lauridsen, Daria a fost surprinsa de Josh Olins intr-un décor rustic care reflecta spiritul brand-ului, orientat catre natura si stilul eco-friendly.
“Mai putin consum de apa, de energie si de chimicale” este dezideratul brand-ului american de jeansi (disponibil in magazinul Sport/Couture din baneasa Shopping City) care foloseste o tehnologie ce are la baza Ozonul pentru a produce jeansi prietenosi cu mediul.
Nascuta in Krakowia (Polonia), cu cetatenie ukrainiana si canadiana, Daria Werbowy  in varsta de 31 de ani a inceput modelling-ul la 14 ani, dupa ce a castigat un concurs de modelling.
A fost cooptata de agentia Elite Model Management. A locuit o perioada in Grecia si la Londra, fara sa aiba prea mult succes ca model, apoi s-a intors pe continentul american, unde cu ajutorul unui agent de moda a semnat primul contract important cu Prada. Acum,Werobowy detine recordul pentru inchiderea si deschiderea celor mai multe show-uri de moda, intr-un singur an! A aparut pe coperta Vogue USA si a fost inclusa de revista Forbes in topul celor mai bine platite modele din lume.
Vogue Paris a inclus-o in topul celor mai importante 30 de modele ale momentului.

Si totusi, brand-ul de jeans AG Adriano Goldschmied a reusit sa “bata palma” cu top-modelul de origine ukrainiano-canadiana pentru urmatoarele patru campanii publicitare. Cu o figura versatila si abilitatea de a transforma orice tinuta intr-una chic, chiar si o banala pereche de jeans, Daria Werbowy a fost alegerea lui Sam Ku (directorul creativ al brand-ului) pentru a fi imaginea brand-ului pentru campania de toamna-iarna 2014-2015.Sedinta foto a avut loc in Montauk pe o vreme innorata si ploioasa, tipic autumnala care a avut ca scop sa puna in valoare tinute stratificate, compuse din jeansi intr-o gama variata de nuante, camasi din matase, jachete din piele si tricotaje groase. “Am plecat din New York, unde erau 30 de grade Celsius si am ajuns in Montauk, unde erau 6 grade Celsius, batea vantul si ploua. Toata lumea a purtat poncho-uri impermeabile si umbrele”, a declarat Sam Ku, directorul creativ al brand-ului.  Alaturi de modelul masculin Mathias Lauridsen, Daria a fost surprinsa de Josh Olins intr-un décor rustic care reflecta spiritul brand-ului, orientat catre natura si stilul eco-friendly.

Mai putin consum de apa, de energie si de chimicale ” este dezideratul brand-ului american de jeansi (disponibil in magazinul Sport/Couture din baneasa Shopping City) care foloseste o tehnologie ce are la baza Ozonul pentru a produce jeansi prietenosi cu mediul.

Nascuta in Krakowia (Polonia), cu cetatenie ukrainiana si canadiana, Daria Werbowy  in varsta de 31 de ani a inceput modelling-ul la 14 ani, dupa ce a castigat un concurs de modelling. A fost cooptata de agentia Elite Model Management. A locuit o perioada in Grecia si la Londra, fara sa aiba prea mult succes ca model, apoi s-a intors pe continentul american, unde cu ajutorul unui agent de moda a semnat primul contract important cu Prada. Acum,Werobowy detine recordul pentru inchiderea si deschiderea celor mai multe show-uri de moda, intr-un singur an! A aparut pe coperta Vogue USA si a fost inclusa de revista Forbes in topul celor mai bine platite modele din lume. Vogue Paris a inclus-o in topul celor mai importante 30 de modele ale momentului.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri