Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online

Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online
Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online

Vulpița a apărut pe rețelele de socializare plină de viață și fericită, iar internauții au dedus că aceasta nu suferă prea tare după soțul ei. Iată cum s-a afișat aceasta!

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce și-au făcut apariția pe micile ecrane, în urmă cu câțiva ani. După acel moment, românii au dorit să afle în permanență ce se mai întâmplă în mariajul lor care a fost de-a lungul timpului plin de suișuri și coborâșuri. Cu toate astea, deși cei doi s-au mai separat în trecut, Viorel a dat vestea recent că a ales să se despartă de mama copiilor săi definitiv.

Vulpița, prima apariție după despărțirea de Viorel Stegaru

În urmă cu puțin timp, Viorel a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram, cu care a reușit să își uimească fanii.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: “Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru[Sursa foto: Facebook]

Astfel, oamenii au căzut pe gânduri și s-au întrebat cum se vor așeza lucrurile între ei, și cum se simte Vulpița în urma divorțului, având în vedere că femeia nu a dorit să vorbească despre despărțirea de tatăl copiilor săi.

Însă, Vulpița de la Blăgești și-a făcut apariția alături de două prietene în mediul online, într-un scurt videoclip în care era cu un zâmbet larg pe față, fără să pară că are vreo remușcare pentru faptul că mariajul dintre ea și Viorel s-a sfârșit.

Citește și: Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta

Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru[Sursa foto: TikTok]

După imaginile apărute în mediul online, internauții s-au întrebat dacă nu cumva Vulpița va mai avea un copilaș, deoarece au apărut mai multe speculații potrivit cărora femeia ar avea deja o relație cu un tânăr din Blăgești, notează Spynews.ro. Cu toate astea, Viorel s-ar fi sfătuit ulterior cu un avocat  pentru a face toate demersurile în cazul divorțului de femeie.

Până la soluționarea lucrurilor, cei doi copii ai cuplului locuiesc alături de Viorel, care îi îngrijește împreună cu soacra sa. Mai mult decât atât, Vulpița s-ar fi reîntors în casa părintească, după ce Viorel ar fi gonit-o din locuința în care stăteau amândoi.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Credeam că visez, a fost un coșmar.” Care au fost ultimele cuvinte ale unei fetițe de 5 ani, înainte să se stingă din viață

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies