Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online

Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online
Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online

Vulpița a apărut pe rețelele de socializare plină de viață și fericită, iar internauții au dedus că aceasta nu suferă prea tare după soțul ei. Iată cum s-a afișat aceasta!

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce și-au făcut apariția pe micile ecrane, în urmă cu câțiva ani. După acel moment, românii au dorit să afle în permanență ce se mai întâmplă în mariajul lor care a fost de-a lungul timpului plin de suișuri și coborâșuri. Cu toate astea, deși cei doi s-au mai separat în trecut, Viorel a dat vestea recent că a ales să se despartă de mama copiilor săi definitiv.

Vulpița, prima apariție după despărțirea de Viorel Stegaru

În urmă cu puțin timp, Viorel a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram, cu care a reușit să își uimească fanii.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: “Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru[Sursa foto: Facebook]

Astfel, oamenii au căzut pe gânduri și s-au întrebat cum se vor așeza lucrurile între ei, și cum se simte Vulpița în urma divorțului, având în vedere că femeia nu a dorit să vorbească despre despărțirea de tatăl copiilor săi.

Însă, Vulpița de la Blăgești și-a făcut apariția alături de două prietene în mediul online, într-un scurt videoclip în care era cu un zâmbet larg pe față, fără să pară că are vreo remușcare pentru faptul că mariajul dintre ea și Viorel s-a sfârșit.

Citește și: Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta

Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru[Sursa foto: TikTok]

După imaginile apărute în mediul online, internauții s-au întrebat dacă nu cumva Vulpița va mai avea un copilaș, deoarece au apărut mai multe speculații potrivit cărora femeia ar avea deja o relație cu un tânăr din Blăgești, notează Spynews.ro. Cu toate astea, Viorel s-ar fi sfătuit ulterior cu un avocat  pentru a face toate demersurile în cazul divorțului de femeie.

Până la soluționarea lucrurilor, cei doi copii ai cuplului locuiesc alături de Viorel, care îi îngrijește împreună cu soacra sa. Mai mult decât atât, Vulpița s-ar fi reîntors în casa părintească, după ce Viorel ar fi gonit-o din locuința în care stăteau amândoi.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Credeam că visez, a fost un coșmar.” Care au fost ultimele cuvinte ale unei fetițe de 5 ani, înainte să se stingă din viață

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies