Vremea de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant!


Vremea de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant!

Vremea de weekend, 31 octombrie – 1 noiembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile averse de ploaie. Temperaturile scad în continuare și toamna își intra în forță pe zi ce trece. Avem si un cod galben, astfel „în intervalul menționat vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60...80 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali, rafalele vor depăși temporar 90 km/h. La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări și în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul și vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50...60 km/h”.


In articol:

Vremea de weekend, 31 octombrie – 1 noiembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile averse de ploaie.

Temperaturile scad în continuare și toamna își intra în forță pe zi ce trece. Avem si un cod galben, astfel „în intervalul menționat vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60...80 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali, rafalele vor depăși temporar 90 km/h. La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă.
Vântul va prezenta intensificări și în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul și vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50...60 km/h”.

Vremea de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant!
Vremea de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant!

Cum va fi vremea de weekend, 31 octombrie – 1 noiembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 10/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 1/6 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 9/13 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/7 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 7/14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/3 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 7/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/6 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 13/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/7 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 13/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/7 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 11/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/5 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 10/14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/3 grade Celsius.

Citeste si: Val de aer rece peste România! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial insorit, temperatura maximă de weekend va fi de 14 de grade ziua, în timp ce temperatura minimă de weekend va fi de 3/2 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial ploios, temperatura maximă de weekend va fi de 13/12 de grade Celsius, iar temperatura minimă de weekend va fi de 7 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 8 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 2/1 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 9/10 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 1/0 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent insorit, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 18/15 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 3/1 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent insorit, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 14/13 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 1/4 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Ramona Bădescu, fotografiată în Italia la prima plimbare cu bebeluşul ei! Vedeta a născut la aproape 51 de ani!

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

DANIEL NICULESCU: Cine este soțul Andreei Tonciu

Citate celebre despre emoții și sentimente

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit! Mesajul neașteptat din partea Mellinei de la Survivor: „Soțul tău mi-a umplut...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri