Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva!

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva!

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva!

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă în toate zonele țării si semnificativ de calda. Per ansamblu, sfarsitul verii se anunta canicular, perfect pentru a pleca in vacanta. Nu uita sa ai la tine crema de soare.

Cum va fi vremea de vineri, 9 septembrie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 24/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/18 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 24/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 17/21 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 21/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 21/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 25/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/16 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 21/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/15 grade Celsius.

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva!
Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 32 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 25 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 21 grade Celsius.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 26 grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 23 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 28 grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 24 grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva!
Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva![Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat mult timp: "Acuza tot mai des dureri infernale de..."- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Cum va fi vremea in luna septembrie

Pentru luna septembrie a acestui an se previzioneaza vreme foarte calda, cu temperaturi mai ridicate fata de cele normale, dar si cu intervale de ploi in unele regiuni ale tarii. In aceste perioade ploioase, care pot aparea in interval scurte, de cateva ore, aversele vor aduce cantitati de precipitatii ce depasesc cantitatile medii lunare.  

Luna septembrie va debuta cu o vreme extrem de frumoasa.

Conform prognozei meteo publicate de ANM pentru aceasta perioada, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile ar putea fi chiar mai ridicate in regiunile vestice si sud-estice. Daca planuiesti o vacanta, poti lua in considerare cu succes luna septembrie pentru a te plimba prin tara si a te bucura de tot ce are aceasta de oferit, pentru ca vremea va fi de partea ta.

Citeste si: Cum va fi vremea

Citeste si: Prognoza meteo ANM, joi, 8 septembrie 2022. Vezi cum va fi vremea în București, dar și în restul țăriiCitește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Val de nemulțumire la concertul Coldplay. Babasha, invitatul special, huiduit de public: "Transformi un concert COLDPLAY într-o mizerie"

Cine este TJ Miles. “Povestea e poveste, iar istoria e istorie”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies