Vremea de vineri, 9 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod portocaliu de ploi!


Vremea de vineri, 9 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod portocaliu de ploi!

Vremea de vineri, 9 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasa în toate zonele țării, existand si un cod galben in acest sens, conform caruia „În intervalul menționat, în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldova, estul și sudul Transilvaniei, precum și în nord-estul Olteniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, se vor semnala descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp” si un cod portocaliu, conform caruia „În județele Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna și zona de munte a județelor Prahova și Brașovva ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40...70 l/mp.”


In articol:

Vremea de vineri, 9 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasa în toate zonele țării, existand si un cod galben in acest sens, conform caruia „În intervalul menționat, în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldova, estul și sudul Transilvaniei,

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

precum și în nord-estul Olteniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, se vor semnala descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp” si un cod portocaliu, conform caruia „În județele Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna și zona de munte a județelor Prahova și Brașovva ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40...70

l/mp.”.

 

Cum va fi vremea vineri, 9 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 18/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 10/15 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 19/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/16 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 16/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/11 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 16/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/14 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 20/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 17/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/9 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 16/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/10 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 17/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/9 grade Celsius.

Vremea de vineri, 9 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod portocaliu de ploi!
Vremea de vineri, 9 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod portocaliu de ploi!

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer ploios, temperatura maximă va fi de 19 de grade, în timp ce temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial ploios, temperatura maxima va fi de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 18 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 19 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 19 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Rostopasca: beneficii pentru sănătate și reacții adverse!

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva este într-o relație. Cine este bărbatul?

5 beneficii ale scrubului facial. Ce trebuie sa contina un scrub facial pentru a fi eficient?  

Rețetă de lapte condensat. Îl poți face ușor în propria bucătărie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri