Vremea de vineri, 25 septembrie 2020. Anunțul ANM: În București vom avea un cer partial senin


Vremea de vineri, 25 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Vremea de vineri, 25 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorata în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se calde în continuare, pe timp de zi. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.


In articol:

Vremea de vineri, 25 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorata în toate zonele țării. A sosit toamna, dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se calde în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Vremea de vineri, 25 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!
Vremea de vineri, 25 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Cum va fi vremea vineri, 25 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 23/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/19 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 25/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/15 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 26/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/14 grade Celsius.

Citeste si: Incendiu devastator pe litoralul Franței. Peste 2700 de persoane din Marsilia au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial senin, temperatura maximă va fi de 30 de grade, în timp ce temperatura minimă de 18 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 21 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 30 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi innorat, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

E bună cura de slăbire cu pufuleți? Topește 10 kilograme în 7 zile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri