Vremea de vineri, 17 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!


Vremea de vineri, 17 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorita.


In articol:

Vremea de vineri, 17 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorita în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se calde în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Vremea de vineri, 17 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!
Vremea de vineri, 17 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea vineri, 17 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 24/33 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/18 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 16/20 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 21/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 23/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/18 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 25/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/18 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 25/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/17 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 21/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/15 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 20/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/13 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de joi, 16 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial senin, temperatura maximă va fi de 31 de grade, în timp ce temperatura minimă de 17 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial senin, temperatura maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 19 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Valentin Sanfira și Codruța își anulează nunta pentru a doua oară: „Trebuie să refacem invitațiile”

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

DESCOPERĂ: Cine este soția lui Mihai Bobonete | Cătălina Bobonete

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

RADU CONSTANTIN: Cine este iubitul Otnielei Sandu, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri