Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!


Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasa


In articol:

Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasa. In anumite zone va aparea si lapovita. Iarna isi intra in forta pe zi ce trece si temperaturile scad in continuare.

Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea sambata, 4 decembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 3/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -2/1 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 4/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/4 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 1/5 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -6/1 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 2/5 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -6/-1 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 3/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/2 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 3/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/4 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 3/5 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/1 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 2/4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/0 grade Celsius.

Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent noros cu sanse ridicate de ploaie si lapovita; temperatura maximă va fi de 4 grade, în timp ce temperatura minimă de -1 grad Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține preponderent noros, cu sanse mari de ploaie; temperatura maxima va fi de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă de 4 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 5 grade Celsius, iar temperatura minimă de -2 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 4 grade Celsius, iar temperatura minimă de -2 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de ploaie si lapovita, temperatura maximă atingând pragul de 4 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 5 grade Celsius, iar temperatura minimă de -1 grad Celsius.

Citeste si: Vremea de vineri, 3 decembrie 2021, anuntul ANM: vreme temperata!

 


Abonează-te pe

Citește și:

96 MESAJE - 1 Decembrie 2021! Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, copii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 01.12.2021!

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Nou anunț de la MAI despre domiciliul declarat în buletin! Ce vor face milioanele de chiriași care nu pot dovedi că locuiesc la adresa din buletin

Marius de la Puterea Dragostei, primele detalii despre separarea de Andreea Pirui: „M-a înșelat și fizic....”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, noi detalii din culisele relației lor! Au făcut anunțul în direct: „Am o problemă cu mine...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție acidă la adresa lui Codruț! Blondina nu vrea să mai audă de el: „Era un stres maxim”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri