Vremea de sambata, 28 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!


Vremea de sambata, 28 mai 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă


In articol:

Vremea de sambata, 28 mai 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă în toate zonele țării si semnificativ de calda incat sa ne gandim la aparitia verii. Per ansamblu luna mai se anunta o luna calda, cu temperaturi placute, ce anunta sosirea treptata a verii.

Vremea de sambata, 28 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Vremea de sambata, 28 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de sambata, 28 mai 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 23/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 11/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 20/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/17 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 19/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 19/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/15 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/14 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 19/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 19/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/10 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer instabil; temperatura maximă va fi de 29 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 23 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 22 grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 29 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

Vremea de sambata, 28 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Vremea de sambata, 28 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea in luna iunie

Pentru luna iunie a acestui an se previzioneaza vreme foarte calda, cu temperaturi mai ridicate fata de cele normale, dar si cu intervale de ploi in unele regiuni ale tarii. In aceste perioade ploioase, care pot aparea in interval scurte, de cateva ore, aversele vor adduce cantitati de precipitatii ce depasesc cantitatile medii lunare.  

Luna iunie va debuta cu o vreme extrem de frumoasa. Conform prognozei meteo publicate de ANM pentru aceasta perioada, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile ar putea fi chiar mai ridicate in regiunile vestice si sud-estice. Daca planuiesti o vacanta, poti lua in considerare cu succes luna iunie pentru a te plimba prin tara si a te bucura de tot ce are aceasta de oferit, pentru ca vremea va fi de partea ta.

Citeste si: Vremea de vineri, 27 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Citeste si: Prognoza meteo ANM 30 mai – 5 iunie. Iată cum va fi vremea în următoarea săptămână


Abonează-te pe

Citește și:

De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele. Acesta este semnalul prin care ele cer atenție și afecțiune din partea stăpânilor

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Cu ce se scot petele de vin roșu

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te inseala!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri