Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!

Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!
Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!

Vremea de sambata, 26 februarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată

Vremea de sambata, 26 februarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării cu posibile averse de ploaie/ninsori. Temperaturile se racesc un pic si sosirea primaverii este usor amanata.

Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!
Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de sambata, 26 februarie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 6/13 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -2/4 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 8/12 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/5 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 4/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/1 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 5/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/1 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 5/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/5 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 6/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/3 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 5/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/3 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 5/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/-1 grade Celsius.

Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!
Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 12 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent noros cu sanse mari de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 5 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de lapovita si ninsoare, temperatura maximă atingând pragul de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă de -1 grad Celsius.

CRAIOVA.

În Craiova cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă de 3 grade Celsius.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

ARAD. În Arad cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

Citeste si: Vremea de vineri, 25 februarie. Anuntul ANM: temperaturile scad!

Citeste si: Vremea extremă face ravagii

                                                                           



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies