Vremea de sambata, 18 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!


Vremea de sambata, 18 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă.


In articol:

Vremea de sambata, 18 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă. Temperaturile vor fi temperate, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent bună. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin calde.

Cum va fi vremea sambata, 18 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 9/14 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/18 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 18/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 20/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/14 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/15 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 23/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 19/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 18/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/11 grade Celsius.

Vremea de sambata, 18 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!

Vremea de sambata, 18 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer instabil, temperatura maximă va fi de 27 de grade, în timp ce temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține instabil, temperatura maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 18 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de vineri, 17 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 19 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). Biografie: nume real, data nașterii, carieră

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

DESCOPERĂ: Cine este Mihai Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

CITEȘTE: Cum se pun murăturile la borcan. Cele mai bune murături ca la bunica acasă

CITEȘTE: Cât timp se fierbe supa de pui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este soția lui Mihai Bobonete | Cătălina Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri