Vremea de sambata, 11 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi blande!


Vremea de sambata, 11 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită.


In articol:

Vremea de sambata, 11 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi temperate, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent bună. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin placute.

Cum va fi vremea sambata, 11 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 9/14 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/18 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/13 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/14 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/14 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 26/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/15 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/11 grade Celsius.

Vremea de sambata, 11 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi blande!
Vremea de sambata, 11 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi blande![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial senin, temperatura maximă va fi de 28 de grade, în timp ce temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de vineri, 10 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai frumoase locuri de vizitat la munte. Poți ajunge chiar dacă ești începătoare

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri