Vremea de miercuri, 8 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!


Vremea de miercuri, 8 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită.


In articol:

Vremea de miercuri, 8 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Cum va fi vremea miercuri, 8 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 20/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/1 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 20/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/11 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 21/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/13 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/15 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/10 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 8 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!
Vremea de miercuri, 8 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 25 de grade, în timp ce temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de marti, 7 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Prezentatoarea TV Ramona Ilie s-a căsătorit, după 12 ani de relație

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in căsătorie! “Am plans de bucurie!”

Ionuț Belei, prima fotografie cu noua lui iubită! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit

Nicoleta Dragne și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat! Cum se vor înțelege la Bravo, ai stil! de acum: „Nu văd de ce ar fi o tensiune”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

S-a stabilit data la care elevii se vor întoarce în bănci, după noua vacanță de două săptămâni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri