Vremea de miercuri, 7 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!


Vremea de miercuri, 7 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Vremea de miercuri, 7 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată, existând un cod galben de ploi valabil pentru jumătatea de vest a țării. Astfel, „În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zonele de deal și de munte, Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei și Moldovei și nord-vestul Munteniei. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 40...60 l/mp.”.


In articol:

Vremea de miercuri, 7 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată, existând un cod galben de ploi valabil pentru jumătatea de vest a țării. Astfel, „În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zonele de deal și de munte, Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei și Moldovei și nord-vestul Munteniei.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 40...60 l/mp”.

Vremea de miercuri, 7 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!
Vremea de miercuri, 7 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Cum va fi vremea de miercuri, 7 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 21/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 11/17 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 16/20 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 18/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 21/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/16 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/15 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 19/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 18/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 18/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/12 grade Celsius.

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer innorat, temperatura maximă va fi de 26 de grade, în timp ce temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial innorat, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi partial noros, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Valeriana: care sunt beneficiile și cum poate fi consumată!

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri