Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasă.

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasă.

Cum va fi vremea miercuri, 29 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 14/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 8/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 16/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 13/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/11 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 15/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/9 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 14/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 18/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/12 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 14/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 16/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/11 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!
Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent noros, temperatura maximă va fi de 19 grade, în timp ce temperatura minimă de 8 grade Celsius.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține ploios, temperatura maxima va fi de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 13 grade Celsius, iar temperatura minimă de 5 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de marti, 28 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 21 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

                                                                                Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Horoscop Rac Iulie 2024. Nativii Rac au o putere fizică și mentală extraordinară

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies