Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!


Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.


In articol:

Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!
Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Cum va fi vremea miercuri, 23 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 23/230 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 11/15 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/14 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 24/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/14 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 24/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 27/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/17 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/14 grade Celsius.

Citeste si: Incendiu devastator pe litoralul Franței. Peste 2700 de persoane din Marsilia au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 28 de grade, în timp ce temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai.

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cu ce se curăță argintul

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 mai.

Audrey Hepburn, simbolul eleganței și al feminității. Drama celei mai frumoase femei din istorie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri