Vremea de marti, 6 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!


Vremea de marti, 6 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Vremea de marți, 6 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată, existând un cod galben de ploi valabil pentru jumătatea de vest a țării. Astfel, „În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, la început în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în vestul și nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul și nordul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Moldovei. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 50...60 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste (rafale de peste 85...95 km/h), iar local și temporar și în vest și în nord-est (rafale în general de 50...60 km/h).”

Vremea de marți, 6 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată, existând un cod galben de ploi valabil pentru jumătatea de vest a țării. Astfel, „În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, la început în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în vestul și nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul și nordul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Moldovei. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 50...60 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste (rafale de peste 85...95 km/h), iar local și temporar și în vest și în nord-est (rafale în general de 50...60 km/h).”

Vremea de marti, 6 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!
Vremea de marti, 6 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Cum va fi vremea de marti, 6 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 23/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/17 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 17/19 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 18/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 18/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/18 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 20/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 19/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/14 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 18/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/12 grade Celsius.

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer innorat, temperatura maximă va fi de 28 de grade, în timp ce temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial innorat, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 19 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 17 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi partial noros, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Ceaiul de tei - beneficii dovedite pentru sănătate!

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei

Cine este Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România? Detalii neștiute despre Războinică

Ce reacție a avut Mama Geta după ce a aflat că Daniela și Culiță vor avea un băiat? „Se vede clar că...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri