Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!


Vremea de marți, 21 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită.


In articol:

Vremea de marți, 21 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat.

A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața si seara se simte un pic de răcoare.

Cum va fi vremea marți, 21 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 14/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 3/10 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 14/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/11 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 11/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/6 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 11/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/8 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 17/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/9 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 15/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/7 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 13/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/7 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 12/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/6 grade Celsius.

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!
Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent senin, temperatura maximă va fi de 17 de grade, în timp ce temperatura minimă de 9 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține preponderent senin, temperatura maxima va fi de 18 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 3 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Citate celebre despre emoții și sentimente

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cât timp se ia cătina cu miere. Beneficiile cătinei

Anda Adam, așa cum nu o vedem la televizor! Ce face vedeta în spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cele mai bune sfaturi pentru digestie usoara si abdomen plat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe supa de pui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri