Vremea de marti, 16 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!


Vremea de marti, 16 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!

Vremea de marti, 16 februarie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si deosebit de rece. Avem și o atenționare meteorologică, conform căreia va avea loc vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea în nord, centru și est și local în sud, intensificări ale vântului în Carpații Meridionali și Orientali, la altitudini de peste 1700 m, intensificări ale vântului în Moldova.


In articol:

Vremea de marti, 16 februarie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si deosebit de rece. Avem și o atenționare meteorologică, conform căreia va avea loc vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea în nord, centru și est și local în sud, intensificări ale vântului în Carpații Meridionali și Orientali, la altitudini de peste 1700 m,

intensificări ale vântului în Moldova.

Vremea de marti, 16 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!
Vremea de marti, 16 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de marti, 16 februarie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de -2/3 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -12/-7 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de -4/-2 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -10/-6 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de -6/2 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -20/-6 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de -6/-1 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -14/-8 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 0/5 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -12/-7 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de -1/4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -12/-4 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de -1/3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -13/-4 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de -2/1 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -11/-6 grade Celsius.

Citeste si: Vreme de coșmar în următoarea perioadă Ce anunță ANM?

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de -1 grad ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -7 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de -2 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -7 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de -3 grade Celsius, iar temperatura minimă de -12 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 0 grade Celsius, iar temperatura minimă de -6 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 1 grad Celsius, iar temperatura minimă de -7 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 2 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Avertizare ANM! Se întorc ninsorile

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Horoscop zilnic duminică, 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Cum se face untul de arahide. Iată tot ce trebuie să știi

Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri