Vremea de joi, 17 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să scadă!


Vremea de joi, 17 septembrie 2020. Anunțul ANM: Se răcește!

Vremea de joi, 17 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep ușor să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece. La prânz însă se resimte căldura, temperaturile ajungând și la 30 de grade.


In articol:

Vremea de joi, 17 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep ușor să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece.

La prânz însă se resimte căldura, temperaturile ajungând și la 30 de grade.

Vremea de joi, 17 septembrie 2020. Anunțul ANM: Se răcește!
Vremea de joi, 17 septembrie 2020. Anunțul ANM: Se răcește!

Cum va fi vremea miercuri, 16 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 26/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/20 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 27/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/17 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 27/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/18 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 29/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/18 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 26/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 26/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/13 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 29 de grade, în timp ce temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Când se plantează pomii fructiferi? Află totul aici!

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Simona Hapciuc, împotriva Faimoșilor de la Survivor România: „Nu am nimic de-a face cu..."

RaeLynn și Josh Davis vor deveni părinți pentru prima oară!

Izvorul Tămăduirii, când pică și ce semnificație are această sărbătoare închinată Maicii Domnului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri