Vremea de joi, 16 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!


Vremea de joi, 16 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită.


In articol:

Vremea de joi, 16 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep ușor să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece.

Cum va fi vremea de joi, 16 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 26/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/19 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 23/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/16 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/16 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 26/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/18 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/18 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/17 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/16 grade Celsius.

Vremea de joi, 16 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!
Vremea de joi, 16 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent senin, temperatura maximă va fi de 31 de grade, în timp ce temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de miercuri, 15 septembrie 2021, anuntul ANM: temperaturi calde!

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent instabil, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este Alina Sorescu. Data nașterii, carieră, relații

Adevăr șocant despre trecutul Ginei Pistol! Acum s-a aflat totul

RUNE: Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021. O zodie primeşte veşti bune!

Cristian Marinescu, declarații despre relația cu Maria: „Sunt oarecum bulversat...”

CITEȘTE: Cine este ALEXANDRU BREBENOIU noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire în anul 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri