Vremea de joi, 15 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vânt!


Vremea de joi, 15 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vânt!

Vremea de joi, 15 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general noroasă, existând și un cod galben vânt, conform căruia „în intervalul menționat, în zona Munților Apuseni și în Carpații Orientali vântul va sufla tare, cu viteze ce vor depăși 90...100 km/h. În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei, temporar vor fi intensificări, cu rafale în general de 55...65 km”.


In articol:

Vremea de joi, 15 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general noroasă, existând și un cod galben vânt, conform căruia „în intervalul menționat, în zona Munților Apuseni și în Carpații Orientali vântul va sufla tare, cu viteze ce vor depăși 90...100

km/h. În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei, temporar vor fi intensificări, cu rafale în general de 55...65 km”.  

Vremea de joi, 15 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vânt!
Vremea de joi, 15 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vânt!

Cum va fi vremea de joi, 15 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 19/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 8/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 20/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 16/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/11 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 19/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/11 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 17/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 19/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 17/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 16/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/10 grade Celsius.

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial senin, temperatura maximă va fi de 22 de grade, în timp ce temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial senin, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 17 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 18 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 21 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi innorat, temperatura maximă atingând pragul de 19 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Rostopasca: beneficii pentru sănătate și reacții adverse!

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Horoscop Martie. Zodiile care își cunosc sufletul pereche!

Oana Radu de la Bravo, ai stil!, probleme de sănătate din cauza dietelor!

Primăvara aceasta alege accesorii Zevo - geanta care îți va anima orice ținută

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Atingeri "interzise" între Jador și Roxana Ghiță la Survivor România! Cântărețul a pus mâna...unde nu trebuia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri