Vremea de joi, 10 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!


Vreme frumoasă

Vremea de joi, 10 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin perfecte.


In articol:

Vremea de joi, 10 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat.

A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin perfecte.

Citeste si: Cele 4 zodii norocoase în septembrie. Horoscopul pentru prima lună de toamnă aduce vești excelente

Vreme frumoasă
Vremea va fi frumoasă în zilele următoare[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea joi, 10 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 27/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/16 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/20 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/14 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 26/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 27/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/17 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 27/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/15 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 24/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 30 de grade, în timp ce temperatura minimă de 18 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Când este mai bine să plantezi? Toamna sau primăvara? Află totul aici!

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri