Vremea de joi, 1 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!


Vremea de joi, 1 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile averse de ploaie. Temperaturile scad în continuare și toamna își intra în forță pe zi ce trece. Avem si un cod galben, astfel „În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate ce vor depăși 25...35 l/mp.”.


In articol:

Vremea de joi, 1 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile averse de ploaie. Temperaturile scad în continuare și toamna își intra în forță pe zi ce trece. Avem si un cod galben, astfel „În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate ce vor depăși 25...35 l/mp”.

Vremea de joi, 1 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!
Vremea de joi, 1 octombrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Cum va fi vremea de joi, 1 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 15/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 8/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 18/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 13/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 15/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/11 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 15/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 15/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 14/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 13/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/11 grade Celsius.

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial noros, temperatura maximă va fi de 17 de grade, în timp ce temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial noros, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 18 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi innorat cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 15 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

                                                                                


Citește și:

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Ruby a făcut pasul cel mare? Se pare că vedeta a spus "DA"

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri