Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!


Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită.


In articol:

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi temperate, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent bună. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin calde.

Cum va fi vremea duminica, 19 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 9/14 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 14/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/10 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 11/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/12 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/15 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/14 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 18/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 13/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/8 grade Celsius.

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!
Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 27 de grade, în timp ce temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 19 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de sambata, 18 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 17 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cât timp se ia cătina cu miere. Beneficiile cătinei

Anda Adam, așa cum nu o vedem la televizor! Ce face vedeta în spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cele mai bune sfaturi pentru digestie usoara si abdomen plat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe supa de pui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri