Vremea azi, 21 august. ANM anunta: Ploi de scurtă durată!


Vremea de astăzi, potrivit ANM, va fi în general însorită și călduroasă, cu temperaturi ridicate în special în zonele de câmpie. Excepție face zona de munte unde s-ar putea înregistra ploi de scurtă durată, întrucât vor apărea nori pe timpul zilei. În Dobrogea și Bărăgan cerul va fi preponderant senin, în timp ce în sudul Moldovei și în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. La munte vor apărea câteva ploi slabe, dar vremea se va încălzi ușor.


In articol:

Vremea de astăzi, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită și călduroasă, cu temperaturi ridicate în special în zonele de câmpie. Excepție face zona de munte unde s-ar putea înregistra ploi de scurtă durată, întrucât vor apărea nori pe timpul zilei. În Dobrogea și Bărăgan cerul va fi preponderant senin, în timp ce în sudul Moldovei și în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. La munte vor apărea câteva ploi slabe, dar vremea se va încălzi ușor.

Vremea azi, 21 august. Ploi de scurtă durată!
Vremea azi, 21 august. Ploi de scurtă durată!

 

Cum va fi vremea astăzi, 21 august 2020

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer mai mult senin, temperatura maxima va fi de 33 de grade, în timp ce temperatura minimă este de 17 grade Celsius. Viteza vântului este de 7 metri pe secundă.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius. Viteza vântului este de 9 metri pe secundă.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius. Viteza vântului este de 10 metri pe secundă.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius. Viteza vântului este de 10 metri pe secundă.

 

Prognoza meteo pentru în principalele orașe și regiuni

 

SIBIU. În Sibiu cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius. Viteza vântului este de 9 metri pe secundă.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi mai mult senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius. Viteza vântului este de 10 metri pe secundă.

ARAD. În Arad cerul va fi mai mult variabil, temperatura maximă atingând pragul de 30 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius. Viteza vântului este de 12 metri pe secundă.

IAȘI. În Iași cerul va fi mai mult senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius. Viteza vântului este de 11 metri pe secundă.


Citește și:

Știai că palmierul face cocos sau curmale? Iată unde îl găsești, în România.

Demi Lovato și Max Ekrich s-au despărțit, după 2 luni de logodnă

Ce a făcut Akebono după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei

Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O lună tensionată pentru trei zodii

Kit Harington și Rose Leslie din „Game of Thrones” vor deveni părinți

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri