„Vreau un frate” Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale!

„Vreau un frate” Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale!
„Vreau un frate” Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale!

Află din rândurile următoare ce a răspuns Andreea Antonescu atunci când a fost întrebată despre cea de-a treia sarcină.

Andreea Antonescu a trăit ieri, 24 iunie 2023, unele dintre cele mai frumoase emoții din viața sa. Artista și-a botezat fiica cea mică, Venice Victoria, iar evenimentul a avut o puternică încărcătură emoțională, mai ales că artista le-a avut alături pe ambele sale fiice, Sienna venind din SUA special pentru a fi alături de mama și sora sa.

Ce spune Andreea Antonescu despre o a treia sarcină

Citește și: „Era cumva firesc. Riscam o catastrofă!” Victor Vrînceanu a făcut dezvăluiri despre botezul fiicei sale și a Andreei Antonescu

Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale!
Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale![Sursa foto: Instagram]

Andreea Antonescu se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de succes de mai bine de 20 de ani, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Mai mult decât atât, vedeta este fericita mamă a două minuni de fetițe, Sienna, care a venit pe lume în urmă cu 12 ani, din căsnicia pe care Andreea Antonescu a avut-o cu Traian

Spak și micuța Venice Victoria în vârstă de 6 luni, fiind rodul iubirii dintre Andreea Antonescu și fostul său iubit, Victor Vrînceanu.

După terminarea ceremoniei religioase de botez a micuței Victoria, Andreea Antonescu a fost întrebată dacă mai are de gând să devină mămică pentru a treia oară. Nici nu a apucat bine să pună cap la cap un răspuns că fiica sa cea mare a menționat că și-ar mai dori un frate.

Cu toate acestea, mama nu este foarte sigură că îi poate îndeplini dorința fiicei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sienna „Să mai vedem. S-ar putea că dacă aș vrea, să vreau un frate.” 

Andreea Antonescu „Discutăm, mama, discutăm acasă.

Cum vrea Doamne Doamne până la urmă.”

Sienna „Cum vreau și eu.”

Andreea Antonescu „Și cum vrei și tu.”

Cum își crește Andreea Antonescu fiicele

Citește și: „Nu mai e doar despre mine.” Ce a decis Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a plecat în America

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Cum își crește Andreea Antonescu fiicele
Cum își crește Andreea Antonescu fiicele[Sursa foto: Instagram]

Andreea Antonescu este foarte mândră de fiicele sale. În timp ce micuța Victoria de abia descoperă lumea, Sienna este o adevărată domnișoară, care îi calcă pe urme mamei sale. Fiica Andreei Antonescu este foarte talentată în sfera artistică, iar părinții săi o susțin necondiționat.

În ceea ce privește posibilitatea ca fetele sale să-i calce pe urme, artista a ținut să precizeze că indiferent de deciziile pe care le vor face în viață, va fi alături de fiicele sale asigurându-se că acestea sunt pe deplin fericite și împlinite.

„Să mă țină Dumnezeu înțeleaptă și cu același mod de gândire, pentru că nu sunt mama care vrea ca fiicele să-i împlinească visurile neîmplinite. Îmi doresc mult de a avea puterea și înțelepciunea de a le susține indiferent de domeniul pe care ele și-l aleg și cred că asta este cel mai important, să fie ele fericite, împăcate, împlinite.”,   a spus Andreea Antonescu.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Eu încă mai sper să-mi întâlnesc sufletul pereche, prințul pe cal alb sau pe mai mulți cai putere” Alexandra Stan a vorbit despre dezamăgirile suferite în dragoste

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies