”Vreau să scap de acolo.” Ioana Popescu, la un pas de divorț! Soțul ei nu vrea să locuiască în aceeași casă cu ea

”Vreau să scap de acolo.” Ioana Popescu, la un pas de divorț! Soțul ei nu vrea să locuiască în aceeași casă cu ea
”Vreau să scap de acolo.” Ioana Popescu, la un pas de divorț! Soțul ei nu vrea să locuiască în aceeași casă cu ea

Ioana Popescu îți amenință partenerul cu divorțul, deoarece bărbatul nu o lasă să stea în aceeași casă cu el. Iată ce declarații a făcut artista!

Ioana Popescu se află într-o căsnicie cu alesul inimii sale, însă cei doi locuiesc separat, deși artista nu poate înțelege motivul. Iată ce a dezvăluit aceasta!

Ioana Popescu, la un pas de divorț

Recent, Ioana Popescu a discutat în cadrul unui interviu despre mariajul cu partenerul ei de viață. Astfel, din cauza cutremurelor din ultimul timp care au speriat-o, vedeta a mărturisit că a trebuit să părăsească casa în care locuia în prezent deoarece este grav avariată, însă soțul ei nu este de acord cu mutatul împreună.

„Nu este normal. Toată lumea m-a întrebat luni de zile de ce nu stau în aceeași casă cu soțul meu, deși noi avem 3 proprietăți. Eu stau în Berceni, într-un bloc din 1967, el stă într-o vilă foarte bună și zice că stă doar în două camere în care locuiește cu doi băieți. Vreau să înțeleg de ce eu nu am unde să stau. El susține că nu a terminat de reabilitat locuința.

Nu mai pot. Îmi era ok înainte de cutremure, dar el nu mă ajută cu nimic. El doar cu cuvinte și inimioare pe Facebook mă iubește.”, a declarat Ioana Popescu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Ioana Popescu, față în față cu adevărul. Ce a declarat ,,devoratoarea de fotbaliști”, despre episodul ,,balconul”, care a circulat pe rețelele de socializare

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ioana Popescu, la un pas de divorț[Sursa foto: Instagram]

Soțul Ioanei Popescu, declarații despre motivul pentru care nu locuiesc împreună

Mai mult decât atât, partenerul de viață al Ioanei Popescu a dorit să facă, de asemenea, câteva dezvăluiri despre motivul pentru care nu stă în aceeași casă cu soția lui.

„E puțin mai complicat. Inițial, când ne-am căsătorit a rămas că până la nuntă să stăm separat pentru că eu sunt catolic practicant și nu am cum să mă împărtășesc.

Pentru că s-a lungit toată treaba i-am zis că poate să vină să se mute cu mine, aici. Ea vrea în spațiu mai mare. Găsim soluții.”, a declarat soțul Ioanei Popescu, pentru aceeași sursă.

Citește și: ,,Nu vreau să vorbesc despre acest lucru”. De ce evită Ioana Popescu să spună cine este tatăl copilului. Ce a declarat vedeta

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Ioana Popescu, la un pas de divorț[Sursa foto: Instagram]

Ioana Popescu a precizat faptul că își dorește să stea în aceeași casă cu soțul ei, însă spațiul locuinței acestuia este unul mult prea mic pentru preferințele sale, deoarece aceasta își dorește mai multă intimitate.

"Eu nu am unde să stau că sunt și băieții lui aici. Vila are încă două etaje și subsolul, se poate stă în ele.

El nu vrea să facă nimic, zice că o să fie bine. Ideea este că nu am loc. Nu am intimitatea mea. Este baie și bucătărie în același timp. O prietenă de a mea a făcut glume despre cutremur, despre blocul în care locuiesc. Blocul acela este foarte grav avariat, vreau să scap de acolo. Mulți dintre locatari se mută. În cealaltă vila îmi e greu să plătesc, singura varianta e aici.”
, a mai precizat artista.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

,,Nu vreau să vorbesc despre acest lucru”. De ce evită Ioana Popescu să spună cine este tatăl copilului. Ce a declarat vedeta

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies