Vouchere pentru mame! Femeile care au născut vor primi mai mulți bani! La ce sumă se ridică tichetele valorice

Vouchere pentru mame! Femeile care au născut vor primi mai mulți bani! La ce sumă se ridică tichetele valorice
Vouchere pentru mame! Femeile care au născut vor primi mai mulți bani! La ce sumă se ridică tichetele valorice

Viitoarele mămici din Brașov urmează să beneficieze de o sumă de bani, după aprobarea Consiliul Local Brașov de vouchere pentru viitoarele mămici!

Femeile care urmează să devină mame pot intra în posesia unei sume de bani cu ajutorul programului „Trusou pentru nou-născut ”, aprobat de Consilierii locali, având loc o modificare a valorii voucherelor. Mai precis, de la data de 1 martie, voucherele vor crește la 2.000 de lei, față de 1.500 de lei, cât erau până în prezent.

Cu alte cuvinte, proaspetele mămici vor primi 20 de tichete în valoare de câte 100 de lei, putând fi utilizate pentru cumpărături precum alimente și produse/aparatură destinate administrării alimentației copilului; scutece și îmbrăcăminte destinată copilului;

produse de cosmetică și igienă specifice vârstei copilului; aparatură destinată monitorizării stării de sănătate a copilului; pătuț, lenjerie, cărucior, masă de înfășat.

Citește și: Femeile pot primi vouchere de 4.000 lei pentru electrocasnice. Ce condiții trebuie să îndeplinească acestea

Vouchere pentru mame[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, voucherele pentru mămici sunt oferite familiilor în care măcar unul dintre părinți are cetățenie română și domiciliu stabil pe raza municipiului Brașov de cel puțin un an, înainte de nașterea copilului. Cu toate astea, cel mic trebuie adus pe lume la o maternitate publică sau privată, tot de pe raza municipiului Brașov, cu excepția situațiilor în care fie nașterea copilului nu a avut loc în maternitate, dar medicul de familie al unuia dintre părinții copilului sau de un alt medic confirmă, printr-un certificat constatator, că nașterea a avut loc în municipiul Brașov, fie nașterea

a avut loc în afara municipiului la recomandarea unui cadru medical specialist. Mai mult decât atât, persoanele din Brașov sunt nevoite să depună o cerere la Direcția de Asistență Socială, în termen de maxim 60 de zile de la nașterea copilului și să nu aibă datorii la bugetul local.

7.000 de mămici au beneficiat de respectivul program

Programul „Trusoul pentru nou-născut” a

luat naștere acum 4 ani, pentru sprijinirea românilor care își doresc copii și pentru a oferi o mâna de ajutor la creșterea natalității la nivelul municipiului Brașov. De asemenea, un număr de 6.912 de mămici au beneficiat de pachete cu produse și tichete valorice.

În data de 2 februarie, Consiliul Local Brașov a depus un amendament pentru creșterea bugetului pentru asistență socială cu suma de 850 mii de lei, pentru a majora valoarea tichetelor valorice destinate achiziționării de produse destinate creșterii și îngrijirii bebelușului.

Citește și: Vouchere pentru mămici defavorizate 2023. Ce categorii de femei pot beneficia de 2.000 de lei

Vouchere pentru mame[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Se oferă tichete cadou de 8 martie femeilor! Ce trebuie să știe salariatele

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies