„Vom vedea.” Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei. Cei doi ar fi împlinit 9 ani de căsătorie

„Vom vedea.” Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei. Cei doi ar fi împlinit 9 ani de căsătorie
„Vom vedea.” Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei. Cei doi ar fi împlinit 9 ani de căsătorie

La începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au pus punct relației lor de 10 ani, încheind astfel căsătoria lor din 2014.

Cuplul, care are o fetiță în vârstă de 9 ani numită Isabela, ar fi trebuit să sărbătorească azi 9 ani de la căsătorie și totodată de la botezul fiicei lor. Cu toate acestea, cei doi au luat decizia de a divorța în anul 2021.

Citește și: „A fost degeaba.” Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Ce le-a spus vedeta tuturor oamenilor cu care nu mai vorbește

Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei

După divorțul lor, Oana Roman și Marius Elisei au încercat să reconstruiască relația lor, dar din păcate, aceasta nu a avut succes. Despărțirea lor a avut loc în luna ianuarie a acestui an, însă în ultima perioadă au început să se întâlnească din nou, având în vedere interesul comun pentru bunăstarea fetiței lor.

Astăzi, Oana Roman a ales să împărtășească un mesaj plin de emoție pe conturile sale de socializare, într-o zi care ar fi marcat împlinirea a 9 ani de căsnicie cu tatăl fetiței sale.

Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei
Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant

Astăzi, Oana Roman a remarcat că se împlinesc 9 ani de la botezul fiicei sale, Isabela, și totodată 9 ani de la nunta ei și a lui Marius Elisei, deși cei doi sunt separați de câteva luni. Aceasta a împărtășit gândurile ei pe rețelele de socializare despre aceste evenimente semnificative.

Cu un aer melancolic, vedeta a dezvăluit că ea și Marius nu au reușit să repare aspectele care nu au funcționat în relația lor.

Cu toate acestea, Oana a menționat că se consideră extrem de norocoasă deoarece are o fiică minunată și este profund recunoscătoare că Isa a apărut în viața ei, fiind o binecuvântare.

„15 iunie 2014. 9 ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne am uzat și am obosit de multe ori.

Și ne am pierdut undeva pe drum. S a rupt ceva și nu am reușit sa reparăm. Isa este o minune de copil și bucuria de fiecare clipa a vieții noastre. Nu pot decât sa fiu recunoscătoare și sa ma rog sa fim sănătoși cu toții. Restul se va repara sau nu”, a scris Oana Roman pe conturile sale de socializare.

Cu privire la legătura sa cu fostul soț, Oana Roman a sugerat că există posibilitatea unei împăcări între ea și Marius Elisei.

Vedeta a dezvăluit că a depus eforturi considerabile pentru a merge mai departe împreună cu tatăl fetiței sale și că în viitor ar putea să își reconstruiască relația de la zero.

„Dumnezeu știe ca am luptat și mi am dorit sa se poată merge mai departe. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta sa ajungem înapoi la zero și sa o luam de la capăt.

Vom vedea. Pana atunci eu mulțumesc pentru tot. Și bune și rele, toate vin cu un scop”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei
Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

 

 Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Cam scump.” Ce sumă de bani a plătit Bella Santiago pentru rochiile de mireasă pe care le-a purtat

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies