Volodimir Zelenski, mesaj dur pentru Occident: "Vrea mai mult, mai mult şi mai mult"

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei

Volodimir Zelenski continuă să avertizeze că războiul se va extinde.

Liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, mesaj alarmant pentru țările occidentale! Acesta susţine că războiul nu se va opri în Ucraina şi că acest conflict armat va afecta întregul mapamond dacă armata lui Vladimir Putin nu va fi oprită în scurt timp.

Volodimir Zelenski: "Trebuie să ne protejați. Pentru că noi vom fi pe primul loc, voi veți fi pe locul doi"

Președintele Ucrainei susţine că războiul cu Rusia nu va afecta doar ţara lui, ci întreaga lume.

El a mai declarat că liderii occidentali sunt următorii pe lista lui Putin: "Toată lumea crede că suntem departe de America sau de Canada. Nu, ne aflăm în această zonă de libertate.

Și când limitele drepturilor și libertăților sunt încălcate și călcate în picioare, atunci trebuie să ne protejați. Pentru că noi vom fi pe primul loc. Voi veți fi pe locul doi. Pentru că, cu cât această fiară va mânca mai mult, vrea mai mult, mai mult și mai mult.",

a spus Zelenski în cadrul unui interviu pentru ABC World News Tonight, potrivit CNN.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Volodimir Zelenski a subliniat din nou nevoia de a fi securizat spațiul aerian al Ucrainei: "Nu putem permite Rusiei să fie activă doar acolo, pentru că ne bombardează, ne bombardează, trimit rachete, elicoptere, avioane de luptă- o mulțime de lucruri.

Noi nu ne controlăm cerul.", a afirmat Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a mai punctat și faptul că Joe Biden "poate face mai mult" pentru a-i opri pe ruși: "Sunt sigur că poate și mi-ar plăcea să cred asta. El este capabil să facă acest lucru.", a adăugat Zelenski.

Rusia, acuzată că a comis crime de război

„Un stat care comite crime împotriva civililor nu poate fi un membru al Consiliului de Securitate ONU.

Pentru un astfel de stat, intrarea în toate porturile, canalele și aeroporturile din lume trebuie oprită. Un astfel de stat nu ar trebui să primească miliarde pentru exporturi de energie. A plăti pentru produse rusești înseamnă, acum, să plătești pentru uciderea unor oameni. Cred că Rusia încearcă să pună presiune pe Ucraina cu această metodă simplă. Nu pierdeți timpul! Nu acceptăm această tactică!”, a exclamat liderul ucrainean despre acțiunile Rusiei din ultimele zile.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies