„Voiam să am banii mei, de mică.” Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă. Vedeta a vorbit despre trecutul ei

„Voiam să am banii mei, de mică.” Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă. Vedeta a vorbit despre trecutul ei
„Voiam să am banii mei, de mică.” Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă. Vedeta a vorbit despre trecutul ei

Lidia Buble a povestit înt cadrul podcast-ului lui Cătălin Oprișan despre experiențele sale de viață și cum a ajuns o vedetă pop. Ea a mărturisit că a parcurs mai multe etape în viața sa și că a ajuns cunoscută "din întâmplare".

De asemenea, Lidia Buble a dezvăluit că, înainte de a deveni vedetă, a avut mai multe locuri de muncă, precum femeie de serviciu și bonă, pentru a-și câștiga singură banii de care avea nevoie.

Citește și: „Suntem la a treia locație.” Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, schimbări în ceea ce privește nunta. Cei doi se pregătesc pentru cea mai specială zi

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă

Lidia Buble este una dintre cele mai renumite artiste pop din România, cunoscută pentru vocea sa unică.Lidia a devenit o celebritate după ce a colaborat cu muzicianul, cântărețul și producătorul Adrian Sînă la două piese care au devenit hituri, „Kamelia" și „Noi simțim la fel".

Aceste piese s-au auzit pe toate radiourile din România și din străinătate, ceea ce a propulsat-o pe Lidia în lumea showbiz-ului peste noapte.

Cu toate acestea, înainte de a deveni o vedetă, Lidia a lucrat ca femeie de serviciu și bonă, dorindu-și să-și câștige propriii bani încă de mică.

Lidia Buble a fost invitată în podcast-ul „Vreau să știu" al lui Cătălin Oprișan și a povestit, cu un ton amuzant, cum a început cariera ei muzicală și cum a devenit celebră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Vedeta își amintește cu plăcere de timpul petrecut în diverse meserii, cum ar fi femeie de serviciu sau bonă, care au ajutat-o să-și câștige singură banii încă de mică. Adrian Sînă a descoperit-o pe Lidia la locul de muncă, la Băneasa Mall din București, iar apoi a ales-o să cânte în două hit-uri care au fost ascultate la radio în întreaga țară și în străinătate, transformând-o într-un nume de marcă în muzica pop.

„Eram un soi de manager de vânzări auto. Am ajuns la el întâmplător, cu o prietenă, ce voia să fie cântăreață. Practic, eu îți vindeam mașini… Prietena mea își dorea să fie cântăreață, dar, întâmplător, el m-a descoperit pe mine: «Tu o să fii viitoarea stea a muzicii românești!». Mi-a zis: «Am o piesă în studio, pe care am trimis-o celor mai mari artiste din România, Antonia, Nicole Cherry, asta, asta».

Apoi: «De ce te uiți cu ochii ăștia așa mari la mine?!». «Păi, pentru că nu știu cine sunt fetele! Eu mi-s de la Deva și am trăit fără televizor, nu știu cine sunt. Pe mine dacă mă întrebi de ăștia ai mei de la Biserică, altfel nu știu». Și mi-a dat piesa «Noi simțim la fel», am ascultat-o de patru ori și… «Piesa asta te aștepta pe tine, te-a trimis Dumnezeu, ești trimisa Domnului!», mi-a spus.
Toate casele de producție erau înnebunite, credeau că sunt o femeie o bătrână, cu vocea mai groasă”,
a povestit Lidia.

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă
Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă[Sursa foto: Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă]

Lidia Buble a fost greu convinsă să se apuce de muzică

Lidia Buble a avut reticențe în a se dedica muzicii și a fost greu convinsă să facă acest pas. Unul dintre motivele care au contribuit la această reticență a fost teama de reacția tatălui ei, care era pastor al unei biserici penticostale din Deva.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

„Eram o copilă de 19 ani. M-a sunat Adrian într-o zi: «Lidia, toți sunt înnebuniți, vor să semneze cu tine!». «Mă, omul lui Dumnezeu, dacă tu vrei să-mi trimți piesa aia ca să o am ca amintire, să o mai ascult și eu, să mă laud pe scara blocului la Deva, e bine, dacă nu… Dacă aude tati, Viorel Buble de la Deva, ne rupe gleznele ca la pui la amândoi». M-a îmbârligat, am semnat un contract, am înregistrat piesa, apoi am auzit melodia pe un post de radio. Mergeam la muncă, nu renunțasem la serviciu. Și când am auzit și numele meu la radio, mi s-au tăiat genunchii, am dat-o într-un plâns isteric. L-am sunat pe Adrian: «Mincinosule care ești, mi-ai zis că piesa n-o să apară nicăieri, dacă aude tati, mă cheamă înapoi la Deva!»”, a continuat Lidia.

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă
Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Îl iubesc.” Lidia Buble, declarații sincere înainte ca Răzvan Simion să se logodească cu Daliana RăducanCitește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”Nu mă mai înțeleg cu ea.” Liviu Vârciu, enervat la culme de Anda Călin înainte de întoarcerea din Maldive

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cristina Bâtlan nu a terminat o facultate! Regretă femeia de afaceri că a luat această decizie? „Oricum, facultatea aș fi avut-o doar pentru diplomă, nu aș fi profesat niciodată.”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies