Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei


Vloggerul Denis Petcu aruncă o nouă bombă: Livian ar fi lovit-o pe Bianca în casa Puterea Dragostei.


In articol:

Denis Petcu susține că informația conform căreia Livian ar fi lovit-o cu pumnul pe Bianca la Puterea Dragostei i-ar fi fost livrată de Roxana, și ea fostă concurentă la show-ul TV.

Petcu a dezvăluit într-un vlog pe canalul său de Youtube că Roxana i-a spus că între cei doi ar fi avut loc o altercație, iar urmele violenței se văd și acum pe corpul Biancăi.

Denis Petcu: ”Dacă vă uitați atent, Bianca e vânătă pe umăr”

”De câteva zile m-am împrietenit cu Roxana, care a fost în casa Puterea Dragostei, care are o relație cu Turcu. De fapt a avut, pentru că s-au bătut în izolare, nu am vrut să vă spun lucrurile astea, mi-a luat-o Nelson înainte.

Citeste si: Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă..."

Ea mi-a spus așa: ”Denis, tu știi că Livian a lovit-o pe Bianca?” Eu nu aveam de unde să știu lucrurile astea... Vă spun și vou de ce cred că Livian a lovit-o pe Bianca... nu e nimic confirmat, eu vă spun de ce cred.

Citeste si: O concurentă frumoasă şi îndrăgită de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce întreţinea relaţii intime?! "Eu am dovezi, nu vorbesc aiurea"

Dacă vă uitați atenți la vlogurile ei, veți vedea că este vânătă pe mână, pe umăr așa... Mie mi-a spus Roxana că într-o zi, când au ieșit de la o gală, și-au aruncat niște vorbe unul celuilalt, iar el atunci a lovit-o. Probabil de nervi, de frustrare acumulată acolo, nu și-a mai dat seama și a lovit-o cu pumnul în umăr. Dacă este adevărat, Livian, să-ți fie rușine!”, a povestit Denis Petcu într-un vlog pe canalul său de Youtube.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

CITEȘTE: Cine este Viviana Sposub. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Semn bun sau rău?

AFLĂ: De ce se tem pisicile de castraveți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri