Vladimir Drăghia și familia lui se mută în casă nouă în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă apartamentul de lux cu vedere la lac!


Vladimir Drăghia și familia sa se mută în casă nouă, într-un complex rezidențial.


In articol:

Vladimir Drăghia și familia sa se mută în casă nouă, după cum a anunțat chiar câștigătorul Exatlon 1, care a menționat că a vizitat locuința alături de iubită, de fiică, de mama sa și de cățelul familiei. „Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând.

Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul.:-). Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă.”, a postat Drăghia.

Citeste si: Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Pe el îl știi de la TV, dar pe ea ai vazut-o? E MAGNIFICĂ

Citeste si: Divorț bombă la Exatlon! Una dintre cele mai îndrăgite ”războinice” s-a separat de soțul ei! Abia acum s-a aflat! ”Am terminat totul după ce m-am întors din Republica Dominicană”! EXCLUSIV

Citeste si: Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!

Faimosul de la Exatlon a cumpărat locuibța âncă din toamna ui 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină.

derulare. "Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni", a explicat atunci Vladimir Drăghia, care a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, şi macheta blocului.( vezi cine e cel mai nou membru al familiei lui Vladimir Drăghia)

Vladimir Drăghia și familia sa se mută în casă nouă. Apartamentul are și terasă

Partea care nu se vede, cea dinspre noi, cum ar veni, este la 10 metri de lac. E super frumos!", a mai spus Vladimir Drăghia. Complexul în care se va muta Drăghia, aflat în zona Băneasa-Pipera, este, conform broşurii de prezentare, al doilea  concept rezidenţial boutique din România. Construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei.

În oferta dezvoltatorului imobiliar sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pleacă de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA. Fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 2 decembrie 2022. "Sfinte Prorocule Avacum, luminează, Bunule, inima mea cu harul Tău!"

Anunț important pentru cei cu pensii până în 3.000 de lei! Se întâmplă din oficiu, începând cu anul viitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri