Viviana Sposub, în doliu înainte de marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”! Abia acum s-a aflat: „Avem un necaz în familie”


A strălucit în ultima ediție a emisiunii de modă de la Kanal D, însă puțini știu ce era cu adevărat în sufletul ei! Viviana Sposub a purtat doliu în marea finală!


In articol:

Viviana Sposub s-a numărat printre cele cinci finaliste din sezonul cu numărul șapte „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă a luat locul doi, primul fiind ocupat de Roxana Erdei. Cu toate că nu a intrat în competiția de modă de la Kanal D încă de la început, frumoasa asistentă de televiziune a luptat cu toate forțele pentru a-și continua drumul în concurs. A avut un parcurs foarte frumos, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci fanii care au susținut-o și au avut încredere în ea până în ultimul moment.

Citeste si: Viviana Sposub își dorește un copil! Vedeta este pregătită pentru un nou pas important în viața ei:„Abia aștept să fiu mamă!”

Viviana Sposub

Viviana Sposub

[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub, în doilu înainte de marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ajunsă în marea finală, Viviana Sposub s-a prezentat impecabil, însă puțin știu că, pe lângă emoțiile concursului, aceasta era dărâmată și de un mare necaz care se întâmplase cu puțin timp înainte. Vedeta a mărtusirit că una dintre cele mai importante persoane pentru ea, și mai exact bunicul ei, a încetat din viață, veste care pur și simplu a sfâșiat-o de durere. După ce seara cu ultima ediție din acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” se încheiase, Viviana Sposub și George Burcea au plecat în mare grabă la Botoșani, pentru a fi alături de familie.

„Mă simt bine, încă nu îmi dau seama ce mi se întâmplă, nu realizez că s-a terminat „Bravo, ai stil”, în continuare am rămas în febra aia.

Trec printr-o perioadă nu tocmai fericită din punct de vedere al familiei, avem un necaz în familie și toată atenția s-a dus spre treaba asta, dar încerc să mă mențin pozitivă(...)

Nu am fost invitată (n.r. la petrecerea la care concurentele au fost după finală), ca să vă spun. Mi-am dorit să fiu cu familia. După ce s-a terminat, eu am plecat cu George și Adina.

Eu am mai spus, nu trebuie să fim prietene. Eu am plecat, am vrut să fiu alături de mama și sora mea. După am aflat că a murit bunicul meu înainte de finală, după am plecat la Botoșani și m-am rupt de toată nebunia asta cu Bravo, ai stil”, a mărturisit Viviana Sposub pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce brand celebru a ales iubita lui Burcea

Viviana Sposub

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub, despre conflictele din emisiune

Viviana Sposub a recunoscut că la început nu a crezut o secundă că va ajunge atât de departe în competiție și chiar spune că era mai mult ca sigură că în câteva săpătmâni se va întoarce acasă, însă nu a fost deloc așa. Fanii au votat-o în număr mare, iar evoluția ei stilistică a fost pe placul celor trei jurați, astfel că am avut ocazia să o vedem și în marea finală. Cât despre conflictele din platou, Viviana Sposub spune că au ajutat-o să se schimbe din punct de vedere comportamental, dat fiind faptul că acum se consideră mult mai calmă.

„Mă bucur că am ajuns în finală. Eram foarte emoționată când am intrat în competiție și am crezut că o să stau câteva săptămâni. Și când m-a prins febra...am zis că nu mă las.

Viviana Sposub

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru mine, BAS înseamnă cel mai frumos în care am fost implicată pentru că am avut ocazia să mă las văzută în toate felurile posibile. Am cântat, am dansat, am prezentat tot felul de ținute, pe care, poate, nu le-aș fi purtat înainte. Am avut șansa, prin intermediul acestei emisiuni, să arăt mai multe talente.

Din punct de vedere stilistic, putem observa câteva mici ajustări la mine. Deși eram pasionată de modă, nu eram atât de focusată, dar m-a schimbat și pe mine ca femeie. Consider că toate conflictele pe care le-am avut în emisiune m-au ajutat să-mi conturez o personalitate mai calmă.  Erau momente în care simțeam că o să clachez, nu a fost doar stresul după haine, aveam și teama că ajung în platou și se isca o discuție în contradictoriu” , a mai dezvăluit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrieties”.


Abonează-te pe

Citește și:

Viviana Sposub, povestea din spatele prenumelui pe care îl poartă: „Inspirația în alegerea numelui meu...”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Viviana Sposub și George Burcea nu se mai înțeleg? Bruneta a spus tot adevărul: „Avem momente tensionate și discuții în contradictoriu”

George Burcea, ipostază plină de afecțiune lângă o altă femeie! Fanii au reacționat imediat: „Nu mai ești cu Viviana?”

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri