VIDEO: Parul impletit nu se demodeaza niciodata! Gratiela Duban te invata sa faci cinci modele simple de impletituri, dar de efect


Atunci cand ai parul lung, iti doresti sa gasesti mai multe metode de a-l aranja.

 

Gratiela Duban, posesoarea unui par lung si blond, apeleaza deseori la impletituri. Putem spune ca este experta si ca stie sa-si impleteasca parul in feluri in care nu te-ai fi gandit pana acum.
Gratiela ne-a invitat la ea acasa si ne-a invatat cinci modele simple de impletituri pe care le-a realizat pe propriul par. Chiar daca pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt usori, rezultatul este cu adevarat spectaculos.
Printre impletituri, Gratiela ne-a povestit si cum isi intretine parul, dar si ce ritualuri de frumusete are.
"Secretul meu este ca merg la salon, la un baiat pe nume Lucian, care are mare grija de parul meu. Merg la el de patru ani de zile. I-a invatat toate chichitele. Blondul este mult mai pretentios, iar daca nu esti foarte atenta ti-l poti arde. El niciodata nu ma vopseste pe lungime, intotdeauna ma vopseste la radacina. Nu ma fac cu placa, foarte rar ma fac cu drotul. De obicei folosesc bigudiuri normale, de pe vremea mamei mele. Seara, dupa ce imi spal parul, dupa ce il usuc putin, mi le aplic. Ca produse pentru parul meu, folosesc numai de la Revlon".
http://youtu.be/3H6ampYx6GA
Gratiela ne spune ca cel mai important pas care trebuie urmat inainte de impletituri este perierea parului, pe toata lungimea lui. Prima impletitura pe care ne-a prezentat-o a fost una de tip cascheta.
http://youtu.be/efa7UGz4Peo
Cea de-a doua impletitura este asemanatoare cu prima, insa rezultatul arata altfel. "Este pe acelasi sistem, insa arata cu totul altfel. Mi se pare ca aceasta varianta se vede mai interesant. Se pot lua si suvite mai groase. Cu timpul prinzi dexteritate", a spus Gratiela.
http://youtu.be/D5blyH8ajBI
Cea de-a treia impletitura realizata de Gratiela Duban a fost pentru fetele carora le place sa-si poarte parul intr-o parte. "De obicei imi ia trei minute sa imi fac o asemenea impletitura. Acum luam doar suvite doar din spate, nu mai luam si din fata", a marturisit vedeta.
http://youtu.be/SoCztPesOlo
Gratiela Duban si-a impletit parul si in stilul "coada de peste" sau "funie". "Prindem parul cu un elastic si daca vreti sa il mascati, luati o suvita de par si o dati in jurul elasticului".
http://youtu.be/DICzL0at-G0
Pentru fetele care poarta coada in varful capului, Gratiela are o solutie buna. "Am sa fac o impletitura pentru ca stiu ca se poarta parul asa in ultima perioada. Niciodata nu strangem parul la o asemenea impletitura".
http://youtu.be/meINq_W5uxw
La final, Gratiela Duban a dorit sa transmita un mesaj cititoarelor site-ului Kfetele.ro.
http://youtu.be/VEoYUKBHZPM

Gratiela Duban, posesoarea unui par lung si blond, apeleaza deseori la impletituri. Putem spune ca este experta si ca stie sa-si impleteasca parul in feluri in care nu te-ai fi gandit pana acum.

Gratiela ne-a invitat la ea acasa si ne-a invatat cinci modele simple de impletituri pe care le-a realizat pe propriul par. Chiar daca pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt usori, rezultatul este cu adevarat spectaculos.Printre impletituri, Gratiela ne-a povestit si cum isi intretine parul, dar si ce ritualuri de frumusete are.

"Secretul meu este ca merg la salon, la un baiat pe nume Lucian, care are mare grija de parul meu. Merg la el de patru ani de zile. I-a invatat toate chichitele. Blondul este mult mai pretentios, iar daca nu esti foarte atenta ti-l poti arde. El niciodata nu ma vopseste pe lungime, intotdeauna ma vopseste la radacina. Nu ma fac cu placa, foarte rar ma fac cu drotul. De obicei folosesc bigudiuri normale, de pe vremea mamei mele. Seara, dupa ce imi spal parul, dupa ce il usuc putin, mi le aplic. Ca produse pentru parul meu, folosesc numai de la Revlon".Gratiela ne spune ca cel mai important pas care trebuie urmat inainte de impletituri este perierea parului, pe toata lungimea lui. Prima impletitura pe care ne-a prezentat-o a fost una de tip cascheta.Cea de-a doua impletitura este asemanatoare cu prima, insa rezultatul arata altfel. "Este pe acelasi sistem, insa arata cu totul altfel. Mi se pare ca aceasta varianta se vede mai interesant. Se pot lua si suvite mai groase. Cu timpul prinzi dexteritate", a spus Gratiela.Cea de-a treia impletitura realizata de Gratiela Duban a fost pentru fetele carora le place sa-si poarte parul intr-o parte. "De obicei imi ia trei minute sa imi fac o asemenea impletitura. Acum luam doar suvite doar din spate, nu mai luam si din fata", a marturisit vedeta. Gratiela Duban si-a impletit parul si in stilul "coada de peste" sau "funie". "Prindem parul cu un elastic si daca vreti sa il mascati, luati o suvita de par si o dati in jurul elasticului". Pentru fetele care poarta coada in varful capului, Gratiela are o solutie buna. "Am sa fac o impletitura pentru ca stiu ca se poarta parul asa in ultima perioada. Niciodata nu strangem parul la o asemenea impletitura".La final, Gratiela Duban a dorit sa transmita un mesaj cititoarelor site-ului Kfetele.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri