VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Rochii de mireasa - Tendintele sezonului


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema tendintele sezonului in materie de rochie de mireasa.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre care sunt piesele vestimentare cheie pentru 2016, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: tendintele sezonului pentru rochiile de mireasa.
"Pentru ca incepem anul in forta si pentru ca poate cel mai hot topic al momentului este ce se intampla in zona de rochii de mireasa, am decis ca astazi sa vorbim despre acest subiect. Vom vorbi despre ce face o rochie de mireasa sa fie cu adevarat magica. Asa ca vom explica in primul rand care sunt trendurile pentru acest sezon", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre care sunt piesele vestimentare cheie pentru 2016, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: tendintele sezonului pentru rochiile de mireasa."Pentru ca incepem anul in forta si pentru ca poate cel mai hot topic al momentului este ce se intampla in zona de rochii de mireasa, am decis ca astazi sa vorbim despre acest subiect. Vom vorbi despre ce face o rochie de mireasa sa fie cu adevarat magica. Asa ca vom explica in primul rand care sunt trendurile pentru acest sezon", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori. "Intru intr-o pasa neagra. M-am temut sa nu am un esec pe plan profesional. Sunt o fire psihotica si dementa!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri