VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa te imbraci la shopping!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema outfitul de shopping.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa te asortezi in cuplu, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa te imbraci la shopping.
 
 
"Astazi vom vorbi despre cum trebuie sa ne imbracam atunci cand mergem la shopping. Fie ca mergem la shopping pe malul marii, fie ca mergem la shopping intr-un mall, fie ca mergem la piata. Este foarte important modul in care ne imbracam atunci cand facem lucruri mai putin glamorous decat ar fi o petrecere sau o iesire la o cafea.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa te asortezi in cuplu, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa te imbraci la shopping."Astazi vom vorbi despre cum trebuie sa ne imbracam atunci cand mergem la shopping. Fie ca mergem la shopping pe malul marii, fie ca mergem la shopping intr-un mall, fie ca mergem la piata. Este foarte important modul in care ne imbracam atunci cand facem lucruri mai putin glamorous decat ar fi o petrecere sau o iesire la o cafea.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri