VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti tricourile!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema tricourile.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam bratarile, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam tricourile.
 
 
"Astazi vom vorbi despre tricouri, despre tricourile cu mesaje, despre tricourile cu personaje animate, despre tricourile statement in general, despre felul in care sa le purtati si felul in care sa nu le purtati niciodata.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam bratarile, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam tricourile."Astazi vom vorbi despre tricouri, despre tricourile cu mesaje, despre tricourile cu personaje animate, despre tricourile statement in general, despre felul in care sa le purtati si felul in care sa nu le purtati niciodata.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri