VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti rochiile cu imprimeu floral!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema rochiile cu flori.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam incaltamintea de tip flats, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam rochiile cu imprimeu floral.
"Astazi vom vorbi despre rochiile cu flori. Stiu, am mai vorbit despre rochiile cu flori, insa am acoperit doar o parte din problemele care sunt esentiale atunci cand decideti sa purtati sau nu o rochie cu un asemenea print.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam incaltamintea de tip flats, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam rochiile cu imprimeu floral."Astazi vom vorbi despre rochiile cu flori. Stiu, am mai vorbit despre rochiile cu flori, insa am acoperit doar o parte din problemele care sunt esentiale atunci cand decideti sa purtati sau nu o rochie cu un asemenea print.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri