VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti pantofii rosii


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema pantofii rosii.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam ochelarii de soare, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam pantofii rosii.
 
 
"Astazi vom vorbi despre pantofi. Am tot vorbit despre pantofi, despre sandale, despre cum sa le purtam, despre cum sa nu le purtam. Astazi vom vorbi despre pantofii rosii. Pentru ca pantofii rosii sunt cu siguranta un item pe care cu siguranta il aveti in garderoba cel putin intr-un exemplar si pe care ezitati inainte sa-l incaltati pentru ca va feriti de partea de accesorizare.", isi incepe Iulia Albu rubrica.
 
 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam ochelarii de soare, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam pantofii rosii."Astazi vom vorbi despre pantofi. Am tot vorbit despre pantofi, despre sandale, despre cum sa le purtam, despre cum sa nu le purtam. Astazi vom vorbi despre pantofii rosii. Pentru ca pantofii rosii sunt cu siguranta un item pe care cu siguranta il aveti in garderoba cel putin intr-un exemplar si pe care ezitati inainte sa-l incaltati pentru ca va feriti de partea de accesorizare.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Profesorul Alexandru Rafila, anunț important! Cât mai durează carantina în România din cauza Covid-19

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri