VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti pantalonii de piele


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema pantalonii din piele.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa alegem costumele de baie retro, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum alegem pantalonii de piele.
"Astazi vom vorbi despre pantalonii din piele. Si pentru ca toti stiti cat de mult urasc acele imitatii de piele care sunt ingrozitoare si pe care nu ar trebui sa le purtati niciodata, imi dau seama ca sunt multi dintre voi care au o apetenta pentru aceasta piesa. Vom vorbi despre pantalonii din piele reala", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa alegem costumele de baie retro, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum alegem pantalonii de piele."Astazi vom vorbi despre pantalonii din piele. Si pentru ca toti stiti cat de mult urasc acele imitatii de piele care sunt ingrozitoare si pe care nu ar trebui sa le purtati niciodata, imi dau seama ca sunt multi dintre voi care au o apetenta pentru aceasta piesa. Vom vorbi despre pantalonii din piele reala", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Drama prin care trece Tily Niculae după ce a devenit mamă: „Trec printr-un șoc”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri