VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti manusile albe!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema manusile albe.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti lenjeria intima pe covorul rosu, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti manusile albe!
 
 
"Astazi vom vorbi despre manusi, in special despre manusile albe. Pentru ca manusile albe sunt foarte greu de purtat. Sau cel putin exista acest mit. Pentru ca foarte multi ne-ati scris si foarte multi va doriti, vom invata care sunt ocaziile in care puteti purta o manusa alba.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti lenjeria intima pe covorul rosu, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti manusile albe!"Astazi vom vorbi despre manusi, in special despre manusile albe. Pentru ca manusile albe sunt foarte greu de purtat. Sau cel putin exista acest mit. Pentru ca foarte multi ne-ati scris si foarte multi va doriti, vom invata care sunt ocaziile in care puteti purta o manusa alba.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri