VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti lenjeria intima pe covorul rosu!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema outfitul de shopping.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti rochia galbena, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti lenjeria intima pe covorul rosu.
 
 
"Astazi vom vorbi despre lenjerie, despre lenjeria pe covorul rosu. Sau despre lenjeria atunci cand trebuie purtata, cand nu trebuie purtata, cum trebuie purtata, cum nu trebuie purtata, cand putem sa o aratam, cand putem sa o intepretam si cum putem putem face toate aceste lucruri avand o tinuta wow.", isi incepe Iulia Albu rubrica.
 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa porti rochia galbena, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa porti lenjeria intima pe covorul rosu."Astazi vom vorbi despre lenjerie, despre lenjeria pe covorul rosu. Sau despre lenjeria atunci cand trebuie purtata, cand nu trebuie purtata, cum trebuie purtata, cum nu trebuie purtata, cand putem sa o aratam, cand putem sa o intepretam si cum putem putem face toate aceste lucruri avand o tinuta wow.", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Alexandru Trandafir a murit! Fostul soț al prezentatoarei Teo Trandafir va fi înmormântat vineri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri